Thrift store

Nõud ja vidinad taaskasutus poest! Suur saak Berdi pubisse!

Tableware from thrift store!

fullsizeoutput_104e

Bert palus, et valiksin Citisse uusi nöusid. Kes veel ei tea, siis Bert toimetab Pärnu kesklinnas asuvas Citi pubis. Oleme viimased kaks nädalat teinud remonti ja varsti saate juba ka löpptulemust näha ja miks ka mitte, oma silmaga vaatama tulla. 🙂 (Hommiku 8, Pärnu)

Aga edasi nöudest- selge ju see, et kui tegemist on minuga, siis ei saa tegemist olla poest ostetud peenemat sorti portselaniga vaid taaskasutuses müüdavate nöudega. Leidsin maailma armsaima teeserviisi, millest neljasele seltskonnale maitsvat puruteed pakkuda. Komplektis oli 4 tassi; alustaldrikut; söela-mee-sidruni kaussi, üks teekann ja suhkrutoos. Kogu kupaus maksis kokku 3,65€.

Bert asked me to choose some new tableware to his pub. He is the owner of a cute place in Pärnu downtown called Citi pub. Actually, we have renovated this place for the last 2 weeks, so You’ll be able to check our place out soon! (Hommiku 8, Pärnu) 

So what did I buy? Well  first of all- I found this amazing polka dot tea serving set for 3.65€! Teapot, 4 mugs, 4 saucers, sugar bowl and 4 small bowls for honey or lemon. How cool is that?

Shalomi Misjonipoest sain töelise jackpoti! 15  väiksemat praetaldrikut ning 15 eelroa taldrikut, 5 portselanist (!!! Gustavsberg) pastakaussi ja üks armas läbipaistev koorekann. Ma ei tea kes te nüüd usute mind vöi mitte- kogu see kupatus maksis kokku 10€. See siis tähendab, et ühe nöu hinnaks on umbes täpselt 27 senti. Miks peaks üldse midagi uuena ja poest ostma ?!

I hit the jackpot at one of the local thrift stores. 15 dinner plates, 15 appetizer (or dessert) plates, 5 amazing vintage porcelain pasta or salad bowls (by Gustavberg) and one cute coffee cream jar.  The total for 36 items was 10€ (around 0,27€ per piece)!! Why would need to buy those things from the regular store, if it’s possible to get them from the second hand store?! I so satisfied with my purchase. 

Klaasist libilika-kärbse ja kiili anumad tee hoidmiseks- kolm tükki kokku 1.50€ ja massiivsed puidust küünlajalad 2tk 1€.

Glass jars for tea- 3pc. 1.50€, wooden candle holders 2pc. 1€

Firma Cult on mulle alati meeldinud oma lihtuse ja skandinaaviapärase stiiliga. Sain pildil oleva komplekti (küünlaalus, 3 musta ja kuldsega detaili, 3 suvist detaili ja kaks teeküünla hoidjat) Shaolmi poest hinnaga 1,50€.

Candleholder by Cult design- total 1.50€ ( 7pc)

Seekord vötaks selle postituse kokku nii:

1331945475430_3997536

2 kommentaari “Nõud ja vidinad taaskasutus poest! Suur saak Berdi pubisse!

  1. Ooo, ma vist annaks kõik sellise täpilise teekannu ja tassikeste eest. Nii kihvtid 🙂 Ja küünlaalused samamoodi üliägedad!

    Meeldib

Lisa kommentaar