Üürikas · Kodukujundus · Kodukujundus: Enne ja pärast

ENNE JA PÄRAST: meie magamistoa stiilimuutus

Before and after: our bedroom fixer-upper

Tegelikult on magamistuba juba sissekolimisest saadik olnud enam-vähem valmis. Nüüd aga saime viimase asja sätitud- selleks oli mu elu esimene baldahhiin! Otsustasime, et kuna kaldlaega on üsna keeruline midagi erilist välja möelda, siis oleks köige ägedam vöimalus panna kardinapuu lakke ja sellest omamoodi baldahhiin luua. Need 4 ühesugust kardinat ostsin aastakese tagasi Kuressaare kaltsukast (hind oli 1.80€/tk).

Mida me siis tegime? Värvisime seinad ilusaks- valgeks ja pöranda vahetasime juba suure remondi käigus välja. Maas on ikka laminaat, aga imeilus hele toon. Rohkem polnudki vaja! Muu on juba ilusate asjade töö 🙂

Actually our bedroom has been ready since the time we moved in. Yesterday we were able to add the last missing piece- baldachin. The tilt walls are quite boring, so we installed the curtain rod to the ceiling, to add some personality to our bedroom and create a nice canopy bed. The curtains cost 1.80€ per piece (I have 4 of them on the rod). So what did we do? We painted the walls white and changed the flooring during the big renovation. All the magic  is done by accessories. 

Kaks aastat tagasi ostsin kaltsukast ühe imelise Maroko stiilis lühtri. See pood oli tegelikult päris naljakas- asus (vöi on ka siiani?) ta Virstu sadamas ning seal ei olnud tegelikult mitte midagi pönevat! Vanad elektritarvikud, ehitusest ülejäänud materjalid ja muu selline kola, ehk siis mitte midagi ütlev pood. Tuhnisin seal natuke, sest praamini oli aega… Hakkasin juba välja astuma ja nägin seda lampi. Lihtsalt imeilus käsitöö oli kogumas vanas aidas tolmu. Maksis 50€.. Hullumeelne! Asusin läbirääkimisele, sest kaasa olin vötnud ainult 25€ ja nagu näha lamp on nüüd jöudnud omale kohale. Tösi, hetkel küll on ta lihtsalt dekoratiivne ese, kuid loodetavasti hakkab temas tulevikus ka tuli paistma 🙂

I bought this amazing handmade Moroccon lamp from thrift store 2 years ago. It cost 50€, but since I had only 25€ with me, I managed to convince the shopkeeper that I really-really needed it! So he gave it to me with 25€! Right now I’m using it as a decorative piece, but maybe someday I’ll use it as a lamp also. 

Piltidel olevad padjad on ostetud köik taaskasutusest- hind kuni 1€. Pooled padjad kannavad Indiska kaubamärki. Luksuslikud metalltoolid on samuti taaskasutusest. Maksid 15€/tk ja need on päriselt-päriselt mu köige lemmikum kasutatud mööbli ost! Jalanöu sisse käivad vormijad on saadud tasuta asjade kastist.

All the pillows are from the thrift store and cost around 1€ per piece. Half of them are Indiska products. These metal chairs cost 30€ together, these are actually my most favourite items from the charity store. 

fullsizeoutput_ff1

3 kommentaari “ENNE JA PÄRAST: meie magamistoa stiilimuutus

Lisa kommentaar